Praktisk information för besökare

Mässan är avgiftsfri att besöka

Registrera ditt besök

Registrera ditt besök i förväg och skriv ut din namnbricka inte orderbekräftelsen!

Öppettider

22/5 09:00-16:00
23/5 09:00-16:00

Mat på plats

Malmö Mässrestauranger - Smått eller stort, sobert eller spektakulärt. Vi skapar mat och dryck med gastronomiska förtecken för alla minnesvärda tillfällen som storslagna banketter och i pop-up restauranger. Vår matfilosofi tar avstamp i svenska smaker och hållbara råvaror, med välkomponerade och finessrika skapelser för såväl gom som öga. På Malmömässan lagar vi all mat från grunden, vi kokar våra egna fonder och är stolta över vårt eget konditori. Serviceambitionen är lika hög och vår kärlek till mat, dryck och värdskap ska vara närvarande och synas i alla led.

Hitta hit

Kollektivt

Lokala busslinjer 6, 8 och 33 går till Hyllie, linje 6 har även en hållplats (Hyllie vattenpark) vid Malmömässan. De gula regionbussarna stannar vid Hyllie Stationstorg, bland annat linje 346 från Trelleborg och linje 170 från Lund.

Bil

Malmömässan ligger belägen vid Inre Ringvägen i Hyllie. I området finns över 3000 parkeringsplatser och även laddstationer för elbilar. Mer information om parkering finner ni på PMalmös hemsida: www.pmalmo.se Men för klimatet så lämna gärna bilen hemma om ni har möjlighet.

Tåg

Hyllie station har en unik tillgänglighet i hela Öresundsregionen. Med Citytunneln ligger Copenhagen Airport bara 12 minuters tågresa bort. Till Triangeln tar tåget 3 minuter och till Malmö Central är restiden 6 minuter. Med täta avgångar, dygnet runt, stannar både Pågatåg och Öresundståg vid Hyllie Station, som har uppgångar direkt till Stationstorget som ligger cirka 300 meter från Malmömässan.

Flyg

Närheten till Danmark och flygplatserna Copenhagen AirporT och Malmö Airport Sturup skapar gynnsamma förutsättningar även för internationella kontakter. Flyger du till Köpenhamn åker du snabbt och enkelt Öresundstågen direkt från Copenhagen Airport på endast 11 minuter. Stationen heter Malmö Hyllie och är det första stoppet i Sverige. Från Malmö Airport Sturup tar du dig till Malmömässan med bil eller taxi på ca 30 minuter. Flygbussar går in till centrum där du kan ta buss eller citytunneln vidare till Malmömässan.

Boende

Best Western Malmö Arena hotel

På bästa läge rakt över gatan från Malmömässan har du Malmö Arena Hotel

Här finner du mer information - Best Western Arena Hotel

Quality Hotel View

På Quality Hotel View befinner du dig verkligen i händelsernas centrum. Hotellet ligger mitt i hjärtat av den nya stadsdelen Hyllie i Malmö, som blir ett nav i en av Europas mest dynamiska regioner – Öresundsregionen. Hotellet har 302 välplanerade och bekvämt inredda hotellrum. Hotellet har även ett fint gym med relaxavdelning samt på bottenplan finns lunch- och à la carte-restaurangen Brasserie X – food with a pinch of surprise.

Här finner du mer information - Quality Hotel Wiev

Scandic Triangeln

Tre minuter med tåg från Malmömässan hittar vi Scandic Triangeln.
Scandic Triangeln har 20 våningar, med 221 stora och ljusa rum som bjuder på en fantastisk utsikt över Malmö.
Hotellet reser sig över Triangelns köpcentrum; en naturlig mötesplats och ett landmärke som de allra flesta malmöbor och många besökare har en relation till. Här bor du på stans största shoppinggata med butiker, caféer och restauranger precis utanför dörren. Läget gör att du har nära till det mesta, oavsett vilket mål du har med ditt besök. Både flygbussar, lokalbussar och tåg finns runt knuten. Till Köpenhamns flygplats tar du dig med snabbtåg till på bara 18 minuter.

Här finner du mer information Scandic Trianglen

Malmömässan

Datum: 22-23 maj 2024
Tid: 09:00-16:00
Plats: Mässgatan 6, 215 32 Malmö


Anmälan